Een creatief 2019 gewenst!

2019 is voorbij gevlogen! En hij zat vol, vol met leuke opdrachten en ontmoetingen. In de twee dagen per week dat ik dit werk doe heb ik dit jaar ruim 40 opdrachten (een aantal met meerdere platen in een) gedaan voor ruim 18 opdrachtgevers (waarvan de helft nieuwe) en daar zaten interessante dingen bij, heel divers. Zoals meer dan 20 platen voor kringloop het Goed, een per filiaal met de cijfers van 2017. Heel wat invul-platen voor Libertijn om te gebruiken in hun begeleidingstrajecten. Meerdere modellen voor de VNG zoals het lagenmodel dat 5×5 werd uitgeprint en het dialoogmodel waar ze een animatie van maakten. Natuurlijk visuals voor Ynnovate (eind januari volgt nog een publicatie waar deze in staan!). Twee animaties over integriteit en vertrouwenspersonen voor de gemeente Almere, een tatoeage voor Kringloop Alphen aan de Rijn, twee life tekenverslagen …..en nog veeeel meer. Hieronder liggen er een paar in de tekening.

Ook stuurde ik 6 mails met tips uit aan bijna 100 ontvangers (buiten de mensen die het lazen via social media). Een leuke ontdekkingsreis hoe je kennis kunt delen die naar meer smaakt…

Voor nu sluit ik 2018 af en ga met gezelligheid 2019 in. Op naar een nieuw jaar met hopelijk weer veel ruimte voor creativiteit!

Voor iedereen een mooi en creatief 2019 gewenst!

Ik kijk terug op een mooi jaar. Dank voor jouw bijdrage daaraan!

Laura

Geplaatst in creatief in je werk, Nieuws, Visueel werk en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *