Momentje voor mezelf

Om op de dag even tot rust te komen verzamelde ik ideeën voor mini en macro momentjes-voor-mezelf en maakte daar eigen illustraties bij, wat voor mij heerlijke ‘momentjes voor mezelf’ zijn. Twee vliegen in 1 klap dus.. Geniet mee!?

Je hebt een druk leven, je bent de hele dag in touw… Je kent het wel. Het is voor je het weet is de dag weer voorbij en lig je moe in je bed. Of dat nu door je werk, je gezin of wat anders komt. Je soms moet je even tot jezelf komen om daarna weer klaar te kunnen staan voor (al het) andere.

Het is bij mij niet anders, met baan én een eigen bedrijf én een gezin met inmiddels pubers én een gevuld sociaal leven én een hoofd vol ideeën en nieuwsgierig kan ik mijn dagen wel twee keer vullen. Misschien zelfs wel 3x. Daarom is het extra belangrijk dat ik regelmatig een momentje voor mezelf organiseer. Letterlijk om niet om te vallen.

Al een paar jaar verzamel ik daarom leuke en fijne ideeën om even tot mezelf te komen. Ik hou namelijk van afwisseling en experimenteren en ben minder van de vaste routines dus wat inspiratie is regelmatig nodig. Van heel klein en kosteloos tot (af en toe) wat langer en kostbaarder. Momentjes voor mij alleen of met iemand samen, want daar laad ik ook van op. Voor mezelf maar ook ter inspiratie voor jou. Want ik geloof in delen. Op de Instagrampagina (of Facebook) vind je mijn tips en het bijbehorende verhaal. Hier onder vooral de plaatjes.

Ik vind het leuk om van je te horen, vertel me wat jij leuk vindt en waar jij van bij komt: wie weet inspireer je mij tot een momentje of teken ik jou momentje. Of misschien weet je een leuke manier om samen te werken? Mail mij via momentjevoormezelf@gmail.com of reageer op een bericht (op Instagram of Facebook) of stuur een DM.