Momentje voor mezelf – vrij werk

Om even tot rust te komen gedurende de dag, verzamelde ik ideeën voor mini en macro ‘momentjes-voor-mezelf’ en maakte daar illustraties bij. Dit zijn voor mij gelijk heerlijke ontspan- en oplaad momenten. Twee vliegen in 1 klap.

Ken je dat gevoel? Een druk leven waarin je de hele dag bezig bent… Voor je het weet is de dag voorbij en lig je vermoeid in bed, of dat nu door werk, gezin, of andere verplichtingen komt. Soms moet je even stilstaan, tot jezelf komen voordat je weer klaarstaat voor al het andere.

Bij mij is het niet anders. Met een vaste baan, & mijn eigen bedrijf, & een gezin, & een druk sociaal leven & een hoofd vol ideeën en nieuwsgierigheid, lijken mijn dagen zich eindeloos te vullen, misschien wel twee of drie keer. Daarom is het extra belangrijk om regelmatig een moment voor jezelf te organiseren, letterlijk om niet om te vallen.

Al enkele jaren verzamel ik leuke en ontspannende ideeën om tot rust te komen. Ik houd namelijk van afwisseling en experimenteren en ben minder van de vaste routines, dus inspiratie is altijd welkom. Van eenvoudige, kosteloze activiteiten tot af en toe wat langere, kostbaardere tijd voor mezelf. Soms alleen, soms samen met anderen, want ook dat laadt me op. Dit teken ze niet alleen voor mezelf, maar ook om anderen te inspireren, want ik geloof in het delen.

Op mijn Instagrampagina @Momentje_voor_Mezelf @ (of via Facebook) vind je het verhaal erachter. Hieronder zie je vooral enkele voorbeelden. Je begrijpt waarschijnlijk al dat tekenen voor mij een belangrijke manier is om op te laden en te ontspannen. In deze vorm vond ik een mooie combinatie.

Ik hoor graag van jou – vertel me wat jij leuk vindt en wat jou tot rust brengt. Misschien inspireer jij mij en teken ik jouw bijzondere momentje uit. Of wellicht heb je een idee voor een leuke samenwerking? Stuur me een e-mail via momentjevoormezelf@gmail.com of stuur op een bericht via een DM. Ik kijk ernaar uit!