Zondag ochtend ontbijtje (w41)

Hoe ontbijt jij als je er alle tijd voor hebt? En op speciale dagen? Ben jij iemand van een warm gekookt eitje? Een verse croissant? Of heb je liever een bakje havermout of cornflakes? Dat je ontbijt puur uit een goeie bak koffie?

Mmmmm. Eenmaal per week, ergens in het weekend, eten wij rustig en gezamenlijk met het hele gezin. De tafel wordt gedekt en als er van tevoren over nagedacht hebben zorg nu elke daar lekkere dingen zijn. De weekenden in het jaar dat hij op de camping zijn fietsen we dan naar het supermarktje voor verse broodjes, croissantjes, bolletjes. En als het kan: verse aardbeien. Heerlijk! Helemaal top als het zonnetje er bij is en we buiten kunnen ontbijten.

Maar ja het is nu herfst, de kans op buiten-ontbijtjes met de aardbeien is is vrij nihil.

Deze week in de visual Vocabulary  Challenge staat het onderwerp ontbijten.  Dus op zoek naar allerlei dingen voor het ontbijt. En deze keer alles van bovenaf getekend. Ook weer eens iets anders. Herken je alles? Dan wellicht inspiratie voor morgenochtend: eet smakelijk!

r

Geplaatst in Nieuws, Visueel werk, Vrij werk en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .