WiFi- vrije tijd, mijn eerste opdracht en tip-mails

Mijn aller eerste echte opdrachtgever. Al weer bijna 4 jaar geleden illustreerde ik het boek ‘Je Nieuwe Werkleven‘ voor Saskia Langenberg, tekende voor het eerst live op haar boekpresentatie en maakte een animatie om haar boek en haar online-training te promoten. En dat begon allemaal met deze tekening uit 2013 gemaakt (een van de eerste door mij gemaakt op een iPad) naar een blog van Saskia over de winst van wifi vrije tijd. Ik was net flink aan het oefenen met mijn visual note-skills en haar blog was slachtoffer. Ik slingerde de tekening terug zoals ik de blog gevonden had, via Twitter. Trots was ik dat ze de tekening bij haar blog wilde plaatsen. En een paar maanden later kwam de vraag of ik haar boek wilde illustreren.

WiFi-vrije tijd is bijzonder gunstig voor je creativiteit. Daarover schreef en tekende ik eerder een tip-mail: Tip #1 voor meer creativiteit: Rust. En zoals het met een #1 gaat is er ook altijd een #2. Het is een serie in wording. Tip #2 voor meer creativiteit Gaat juist over Doen. Zoals ik deed met de blog-tekening van Saskia.

Wil je weten wat #3 wordt? Meld je dan aan voor mijn tips, een stuk of 6-7 in totaal en de eerste 2 heb je dus al!

Zo, en nu dus de telefoon weer weg en lekker van het zonnetje genieten! Mijn WiFi-vrije tijd voor vandaag gaat nu in…..

En jij? Gun jij jezelf deze meivakantie nog WiFi-vrije tijd? Of ontspan je op een andere manier?

Geplaatst in creatief in je werk, creativiteits tips, Gelezen in de media, Nieuws, Visueel werk en getagd met , , , , , , , .