Week 35 – seizoenen en feestdagen

Ook al is iedereen nu weer langzaam in de ritmes van het ‘normale leven’ het komen, The Revisionguide heeft deze week nog een vakantie thema in petto. Hoewel ik merk dat hun posts op Instagram nog wat achter lopen blijf ik trouw elke week een onderwerp posten. Dus bij mij kun je gewoon door met de 52 weken-challenge voor het vullen van je visuele woordenboek (visual vocabulary). Want daar waren we bezig: door 52 thema’s een heel scala aan plaatjes tekenen. En deze keer gaat het over seizoenen en feestdagen:  seasons and holidays. En al is het een week later, dit heb ik ervan gemaakt:


Eigenlijk had ik nog helemaal geen zin in thema’s als herfst en winter maar toch 🙂

Voor meer inspiratie en de wekelijkse opdrachten ga je naar TheRevisionGuide op Instagram of hun website: www.therevisionguide.com. En ik heb natuurlijk ook weer een en ander verzameld op mijn Pinterestbord vol inspiratie. Heb weer een fijne week!

Geplaatst in Leren tekenen, Nieuws, Visueel werk en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , .