Ja ik wil…

In mijn vakantie ontvang ik een mail… ” Beste Laura, wij kennen elkaar niet en ik ga je toch direct iets persoonlijk vertellen….” Een eerste mail van daarna nog 20, naast een hele serie whats-app berichten. En dat alles in het geheim voor een heel persoonlijk en bijzonder cadeau.
Op zijn trouwdag wil Robin zijn bruid en hun gasten graag op een bijzondere manier toespreken Aan de hand van een samen (in die 20 mails en vele appjes) ontworpen visual vertelde hij 3 september jl. het verhaal van Pauline en Robin. Het zorgde voor ontroering bij de aanwezigen.

Heel bijzonder dat ik daar een stukje deel vanuit mocht maken en ook dat de visual straks mooi ingelijst ergens in hun huis komt te hangen. Natuurlijk is de visual Een persoonlijk beeld voor Pauline en Robin samen maar een paar details ervan kan ik delen. Dit werd gelijk het felicitatie kaartje dat ik hen de volgende dag kon sturen.

Geplaatst in Nieuws, Visueel werk.