Dress-up in week 39

Nee ik heb geen feestje deze week waarbij we ‘al dressed-up’ naar toe gaan, het is de opdracht van de tekenchallenge #52wvv. Elke week geeft @TheRevisionGuide een thema/ opdracht om je visuele woordenboek, (vv=visual vocabulary) te vullen met beelden, plaatjes. Die je dan weer kunt gebruiken om visuele aantekeningen te maken, een Bulletjournal bij te houden of gewoon, omdat je het leuk vindt te tekenen.

Het thema deze week is ‘dress-up’. Kleren en meer dus. Ik dacht gelijk aan de aankleed-poppetjes die ik vroeger inkleurde, uitknipte en dan steeds andere kleren aan kon geven. Herinner jij je die nog? Deed jij of je zusje dat ook. Dat was mijn inspiratie bij deze opdracht. Dus naast kleding ook twee poppetjes. Tjonge dat blijft lastig. Dus niet geheel anatomisch correct, maar toch… keep it simpel.

En mocht je dit leuk vinden of verder/meer willen oefenen dan heb ik twee leuke tips voor je;

Het boekje ‘ 20 ways to draw A Dress and 44 other fabulous fashion accessoires

En het zusje:

20 ways to draw A shoe and 44 other sneakers, slippers, stiletto’s and sungbacks’

en natuurlijk heb ik ook nog voorbeelden verzameld op mijn Pinterestbord sketchnoting figures.

Veel plezier weer!!

Geplaatst in Leren tekenen, Nieuws, Visueel werk en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .